Grafische vormgeving

Als organisatie wil je een bepaald beeld uitstralen naar je klanten. Je imago bepaalt voor een groot deel hoe klanten tegen jouw organisatie aankijken.
vanaf € 250

Logo ontwerp

Het hebben van een goed logo is heel belangrijk voor een bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je product of dienst. Bij het creëren van een goed bedrijfslogo komt meer kennis kijken dan je denkt. Voor een goede, eerste indruk bij je klant kun het logo ontwerp het beste overlaten aan de professional.

Een logo kost hoeveel je eraan wil spenderen. Professioneel logo ontwerp neemt tussen de 8 tot 28 werkuren in beslag.
vanaf € 200

Visitekaart ontwerp

Je zou bijna denken dat een visitekaartje niet iets meer is van deze tijd. Niets is minder waar. Het is een netwerk communicatiemiddel. Een makkelijke manier om contactgegevens van jouw bedrijf te promoten. De visitekaart hoort bij jouw huisstijl.
vanaf € 699

Huisstijl ontwerp

Een complete professionele huisstijl geeft je onderneming een vliegende start of bestaande bedrijf een frisse wind.
vanaf € 150

Flyer ontwerp

Of je nu aan dubbelgeprinte A5 flyer wilt laten maken of een A4 wilt laten opvouwen tot mini foldertjes, het is onverstandig om de kracht van een fysieke flyer te onderschatten. De kracht van print in dit digitale tijdperk is zeker niet naar de marge verdwenen.
vanaf € 300

Brochure ontwerp

Brochures zijn fantastisch om een reeks producten of diensten te promoten. Niets kan dan ook een boodschap beter overbrengen dan een professioneel ontworpen brochure die gedrukt is op de beste kwaliteit. Over het algemeen geeft dit een bedrijf een professionele uitstraling, een strak ontworpen brochure laat immers een goede indruk achter.
vanaf € 300

Poster ontwerp

Door te kiezen om een poster te laten ontwerpen zal je elke keer weer in staat zijn om een specifieke boodschap over te brengen aan de klant. ASTA Creative staat klaar voor al jouw grafische vormgevingswerkzaamheden. 
* De bovenstaande prijzen zijn exclusief drukwerk.
* ASTA Creative is onderworpen aan de vrijstellingsregeling (KOR) van belasting. Btw niet toepasselijk.

Een beknopte selectie: